Naročilo masaže

Za naročilo masaže pokličite:
041 285 368
ali pošljite mail na robert@masaznica.si
Vsi klici bodo vrnjeni v najkrajšem možnem času!

Aleksander Bassin

Kaj vse so prednosti, ki jih nudijo roke Robija Pepela? To so roke, ki zmorejo zmehčati utrujene in zategle mišice kjerkoli na mojem telesu, v kombinaciji športne in sproščujoče vzhodnjaške masaže. Po njegovem eno in pol urnem gnetenju se počutim kot da sem pripravljen spet začeti enega mojih najpriljubnejših športov, s katerim se v svoji starosti najraje ukvarjam, to je skočiti v vodo in odplavati meni primerno metražo.

 

Asja Širovnik

Robertove masaže so čudovite, saj sprostijo in regenerirajo hkrati. Vsakič po masaži se počutim izvrstno, ter polna nove sveže energije! Robert ima zelo umirjen, profesionalen in natančen pristop je pa tudi zelo precizen in ne spregleda nobenega vozla! Ne glede kako zelo utrujena in izčrpana sem pred masažo se po njej počutim izvrstno! Vedno znova se vračam Robiju na masaže! Z veseljem priporočim vsakomur, ki ima rad svoje telo, da si privošči Robijevo masažo!

 

Azra Širovnik

Z masažo Roberta Pepela sem se srečala pred desetimi leti v zelo znanem fitnes centru. Imela sem probleme s križem in sem bila zelo zadovoljna. Zdaj me masira redno, tudi vso mojo družino že vrsto let in skoraj edino njemu zaupam, ga ne zamenjam-odličen maser, temeljit, resen in profesionalen. Povrhu še čudovit človek-pošten, topel in prijazen. Vsa priporočila iz dna srca.

 

dr. Danijel Golob

Pred leti sem zbolel z multiplo sklerozo. Moje splošno stanje je bilo zelo slabo. Odločil sem se tudi za masaže, za katere sem prosil maserja Pepel Roberta. Masira me od leta 2007. Po vsaki masaži sem se počutil bolje, za kar sem mu izredno hvaležen. Masažo priporočam tudi ljudem brez težav.

 

Goga Jeriček

Robi je zame najboljši maser, kar jih poznam. Toplo priporočam, saj so njegovi maserski prijemi čudežni!

 

Igor Božičnik

Robert je odličen maser, za njega se vedno znova odločam, ker je pri masaži zelo pedanten in močen, kar je za športno masažo pomembno. Je natančen in točen in za 1,5 ure masaže tudi cenovno ugoden. Zanj se bom odločal tudi v prihodnje.

 

Margareta in Tadej Kenig

Pred petimi leti, natančneje v četrtem mesecu nosečnosti, z bolečinami v križu, me je, kot darilo za rojstni dan, obiskal Robi. Zelo hitro sem ugotovila, da je izjemen profesionalec, nevsiljiv, ve kaj dela in na tak način veliko pomaga. Naslednjič si je njegovo masažo privoščil tudi moj mož. Glede na to, da sva oba z možem profesionalna glasbenika, nama Robijevi mesečni obiski zelo pomagajo.

 

Mateja Jordovič Potočnik

Sem fotografinja in že vrsto let uporabljam njegove usluge. Zaradi specifičnosti mojega poklica (fizično nošenje težke fotografske opreme),je zame postala masaža tudi nepogrešljiva terapija. Preizkusila sem tudi druge masaže, ampak Robijeva meni osebno najbolj ustreza. Profesionalno opravlja svoje delo in sem ga zato izbrala za mojega maserja.

 

Milena Eber Štimac

Gospod Robert me masira že leta na priporočilo moje tete. Teto Jožico je masiral vsak teden. Prav gospodu Robertu gre zahvala, da je bila pri njenih letih tako čila, njena koža pa vsa napeta. Njegova masaža je bila tudi uspešno nadomestilo za fizioterapevta, po operaciji kolka.
Mene masaža po napornem dnevu oziroma tednu sprosti. Prsti gospoda Roberta zaznajo vsako zategnjeno mišico in napetost. Robert je prijeten ter nevsiljiv sogovornik. Njegova prijazna prilagajanja so tudi glede ure masaže.

 

Mojca Smerdu

Žensko telo je zagotovo občutljivejše od moškega. Prav to zna Robi Pepel točno odmeriti, umiriti svojo masažo in jo podrediti bolj prizadetim,bolečim predelom. Sicer pa nadaljevati vedno enakomeren, prijetno stopnjevan po moči pritisk na mišice in jih sproščati. Ena in pol urna masaža je zanesljiva predvsem radi njene raznovrstnosti in kombinatornosti.

 

Nevenka Pavliha

Moja družina vam je neizmerno hvaležna za vaš vnos rehabilitacije v obliki masaž. Ker imamo aktivna športnika in rekreativca, je zelo pomembno, kako se telo regenerira oz. ob poškodbah rehabilitira. Vaš način masaže nas vedno znova preseneča saj prisluhnete težavam in bolečinam. Tudi sprostitvene masaže izvajate terapevtsko, kar je blagodejno in sprostitveno.

 

Polona Poljanšek

Masaža, ki jo izvaja Robert je zelo kvalitetno izvedena, obenem pa tudi sproščujoča za telo in dušo. Priporočam jo vsakomur, ki želi omiliti težave s telesom, zaradi vsakodnevnega sedenja in stresa.

 

Saša Pavlič

Pri svojem delu se srečujem s povečano stopnjo stresa, ki se kaže v zategnjenih mišicah in bolečinah v predelu ramenskega obroča in vratu ter glavobolih. S pomočjo izvrstnega maserja Robija so se moje težave bistveno izboljšale. Obiskovala sem že veliko različnih maserjev pa moram reči, da Robi masira izjemno kvalitetno, z občutkom in se pri masaži popolnoma posveti stranki ter ne gleda na uro. Robijevo masažo toplo priporočam vsakomur, ki ima težave z bolečinami ali pa potrebuje sprostitev. Ne odlašajte, ne bo vam žal!

 

dr. Snežana Dmitrovič

Po napornem 8 urnem delovniku, ki ga preživim v ambulanti, sem psihično in fizično utrujena. Masaža, ki si jo privoščim 2-3 krat mesečno, mi zelo pomaga pri lajšanju bolečin v hrbtu, vratu ter pri glavobolih. Med masažo sem tako sproščena, da večkrat tudi zaspim. Naslednji dan se seveda počutim mnogo bolje in sem polna pozitivne energije.
Z masažami pri maserju Robertu sem začela po priporočilu kolegice Mateje pred 8. leti, in bi jo z veseljem priporočila vsakemu, ki skrbi za svoje zdravje.

 

Urška Hrovat

Kot bivša vrhunska športnica, sem v preteklosti imela veliko možnosti za različne masaže. Vem in čutim kdo je dober in profesionalen maser. Kar nekaj časa sem rabila, da sem po naključju spoznala Robija. Od takrat naprej skrbi za moje boljše počutje po napornih dnevih.
Priporočala bi ga vsem, ki dajo na kvaliteto, profesionalnost, preciznost, prijaznost in toplino,ki jo izžarevajo Robijeve roke. Ne bo vam žal.....